HotelbladHotelblad
Forgot password?

Ontdek hoe je overdag van een Hotel kan genieten

Ontdek hoe je overdag van een Hotel kan genieten

Van der Valk

Wil je een hotelkamer boeken overdag of voor een paar uur? In overleg met gewenste hotel zijn er mogelijkheden bij gelegenheid om een kamer per uur te boeken. Droom weg in een van de nieuwe exclusieve suites. Of waan je in een andere wereld in onze exotische themasuites. Boek direct en profiteer van aanzienlijke kortingen en voordelen.

hotel boeken overdag
Secret Rooms

Kamer per uur of kamer voor een paar uur huren? Voor een spannende overnachting ben je bij ons aan het juiste adres! Vreemdgaan of gewoon een romantische date? Ideaal als je gewoon een paar uurtjes wil relaxen met jouw minnaar of minnares. Bij ons is je volledige privacy beschermd en kun je een hotelkamer boeken zonder creditcard.

Dayrooms

Grote keuze van dagkamer partner hotels in meer dan 50 landen op 5 continenten. Tot 70% goedkoper dan een kamer voor een overnachting. Wij zijn een gemotiveerd team van internationaal ervaren hotel experten met een no-nonsense attitude. Dayrooms is het eerste online distributie netwerk voor hotels om dagkamers wereldwijd aan te bieden.

Geef een reactie of stel een vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.
Het kan zijn dat je reactie pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.