HotelbladHotelblad
Forgot password?

Boek een hotel in combinatie met een vliegticket Londen

Boek een hotel in combinatie met een vliegticket Londen

imageframe-image

Combineer een vlucht met hotel naar Londen

De majestueuze stad staat bekend om haar indrukwekkende paleizen en musea. Een van de meest bezochte bezienswaardigheden is the Tower of Londen, een bouwwerk dat vroeger dienst deed als Koninklijk paleis en gevangenis. Tegenwoordig fungeert het als museum, vol pracht en praal, waaronder de Britse Kroonjuwelen. Daarnaast is het Westminster Palace met de imposante Big Ben een populaire bezienswaardigheid.

Londen is een enorme metropool waar het je aan niets zal ontbreken.

Expedia biedt je diverse goedkope hotels in Londen aan. Dankzij internationale afspraken kunnen ze exclusieve kortingen geven. Ben je ook in een vliegticket Londen geïnteresseerd? Dan kun je nu bij Expedia een goedkope vlucht Londen boeken bij alle maatschappijen.

Londen is niet alleen een stad van historie en cultuur.

De metropool beschikt ook over wat meer recente attracties waaronder het grote reuzenrad de Londen Eye en het enorme complex The O2 Arena. Combineer een hotel Londen met een concert van je favoriete zanger in deze Arena. De avonden in Londen altijd gezellig. Bezoek een van de vele knusse restaurants en als afsluiting van de avond raden wij aan om een theatervoorstelling of musical in de uitgaanswijk West End te bekijken.

Bezienswaardigheden in Londen

Aangezien Londen altijd een Koninklijke stad is geweest, zul je merken dat er veel prachtige paleizen te vinden zijn. Het beroemdste is Buckingham Palace, de residentie van Koningin Elizabeth II en prins Phillip. Naast de sprookjesachtige buitenkant van het paleis en de luxe faciliteiten in het paleis is de aflossing van de wacht spectaculair. Naast de betoverende paleizen beschikt Londen ook over talrijke indrukwekkende musea. Denk hierbij aan het National Maritime Museum, de National Gallery, het Natural History Museum, het Science Museum, het Museum of London, Madame Tussauds, de London Dungeon, het Freud Museum, het British Museum en het London Canal Museum.

Geef een reactie of stel een vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.
Het kan zijn dat je reactie pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.