HotelbladHotelblad
Forgot password?

Citytrip Miami Beach, combineer je vliegticket met een hotel en bespaar

Citytrip Miami Beach, combineer je vliegticket met een hotel en bespaar

imageframe-image

Combineer een vlucht met hotel naar Miami Beach

Voor een vakantie Miami Beach kun je nu gemakkelijk en snel je vlucht combineren met een hotel. Het is mogelijk om je vlucht en hotel apart te selecteren en deze vervolgens te combineren. Je hebt de keuze uit budget hotels, een luxe hotel in de buurt van South Beach of iets wat er tussen in ligt. Voor de vlucht Miami Beach heb je de mogelijkheid om uit diverse luchtvaartmaatschappijen te kiezen zoals KLM, Delta airlines of Iberia.

Boek hier je vakantie Miami: goedkope vliegtickets naar Miami

Miami Beach is het bekende strand waar de bodyculture duidelijk te zien is. Het is geen wonder dat zoveel sterren naar Miami verhuisd zijn. Het is de ideale plek om een aantal dagen door te brengen en eventueel te vervolgen met een cruise of een trip naar de Florida Keys.

Miami Beach: Amerikaans met een Latijnse twist

Miami Beach is een prachtige badplaats waar je kunt genieten van de warme Latijnse sferen dankzij de vele Zuid-Amerikaanse invloeden. De lange kustlijn van Miami Beach en South Beach geeft voldoende keuze voor wat plezier aan het strand. Een andere mogelijkheid is om één van de 80 verschillende parken in de stad te bezoeken of te winkelen in één van de typisch Amerikaanse winkelcentra die in Miami te vinden zijn. Kunst en cultuur zijn sterk vertegenwoordigd op deze bestemming. Zo wordt er jaarlijks ‘sWerelds grootste kunsttentoonstelling Art Basel Miami Beach gehouden, waar duizenden bezoekers op afkomen.

Kunst aan zee

De art scene van Miami heeft zowel een historische als een moderne kant. Het Museum of Contemporary Art biedt een schitterende presentatie van speelse creaties in een stijlvol en ruimtelijk gebouw. In het Lowe Art Museum kan je daarentegen een collectie bewonderen met Grieks-Romeinse voorwerpen en antiquiteiten en Europese kunst uit de zeventiende eeuw. Het Bass Museum in Miami Beach toont kunst uit de hele wereld, van de renaissance tot hedendaagse kunst. De hippe historische Biscayne Corridor ligt op de grens van boulevard en baai, waar muren voorzien zijn van muurschilderingen en de prijzen van onroerend goed torenhoog zijn onder de beroemde strakblauwe lucht.

Miami’s Vices

De nonstop parties in South Beach zijn een populaire voorjaarsvakantiebestemming van Amerikaanse studenten, maar zeker niet geschikt voor watjes. De regio is een van de belangrijkste entertainmentbestemmingen en biedt honderden nachtclubs, restaurants, boetiekjes en hotels. Alles is hier mogelijk – tot topless zonnebaden toe, wat ongewoon is in de V.S.

De Everglades

Op ruim 100 kilometer van de stad ligt het unieke en spectaculaire ecosysteem van de Everglades, met alligators, slangen, zilverreigers en exotische vogels. Een moerasboottocht in het national park biedt je de kans deze spectaculaire natuur zelf te ontdekken.

Geef een reactie of stel een vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.
Het kan zijn dat je reactie pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.