Hotel boeken zonder creditcard - Wat als u geen creditcard hebt?

Maak uw keuze uit de ruimste selectie hotels wereldwijd. U kunt een hotel selecteren op basis van het aantal sterren of van de categorie. Op de website van Hotels kunt u in veel gevallen boeken zonder creditcard, dit wordt op het boekingsformulier aangegeven. Nooit eerder was het zo eenvoudig om hotels te vinden en te reserveren. Selecteer de beste accommodatie voor uw verblijf en reserveer uw hotel zonder visa kaart.

Kies uit duizenden hotel deals wereldwijd

Meeste hotelboeking sites vragen om een creditcard, uw creditcardgegevens worden gebruikt om uw boeking bij het hotel te garanderen. Bij Expedia kunt u hotels reserveren en ook betalen via iDEAL of PayPal. Ruime keuze uit 435.000 hotels werldwijd creditcard niet verplicht!


Kunt u de creditcard van iemand anders gebruiken, als u er zelf geen hebt?

Ja, dat is mogelijk. Als je de creditcard van iemand anders gebruikt, dien je het factuuradres en contactinformatie van de creditcardhouder in te voeren om ervoor te zorgen dat de betaling kan worden verwerkt. Houd er rekening mee dat de meeste autoverhuurbedrijven en sommige airlines in hun voorwaarden hebben opgenomen dat je bij het ophalen of inchecken de creditcard die je hebt gebruikt bij het plaatsen van je boeking dient voor te leggen. Hotels hebben eveneens je creditcardgegevens nodig voor het verrekenen van eventuele extra kosten die zijn gerelateerd aan je verblijf. Dit hoeft echter niet dezelfde creditcard te zijn als de creditcard die je hebt gebruikt bij het plaatsen van je boeking. Expedia.nl