HotelbladHotelblad
Forgot password?

Hotel boeken als minderjarige

Hotel boeken als minderjarige
Expedia.nl – Wat is de vereiste minimumleeftijd om bij een hotel te kunnen inchecken?

Bij de meeste hotels dient op elke kamer een van de gasten minimaal 16 jaar oud te zijn op de incheckdag. Sommige hotels kunnen inderdaad eisen betreffende minimum leeftijd of eisen bij het reserveren van een kamer hanteren. Sommige hotels met casino bijvoorbeeld kunnen eisen dat je 21 jaar of ouder moet zijn om in een kamer te kunnen inchecken. Je kan hierover bij een medewerker van de afdeling klantenservice of direct bij het hotel informatie inwinnen.

TUI.nl – Vanaf welke leeftijd mag ik boeken op de website?

Iedereen van 18 jaar of ouder kan via de website reserveren. In ieder reisgezelschap moet ten minste 1 persoon 18 jaar of ouder zijn. Degene die (ook) een reis boekt voor andere deelnemers is aansprakelijk voor alle anderen die hij of zij aanmeldt. Ten aanzien van minderjarige reizigers moet worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming hebben verleend. Indien een reiziger nog geen 18 jaar is, verzoeken wij vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen of langs te gaan bij ons reisbureau in de buurt. Onder het menu Contact(link is external) is een overzicht te vinden van adressen, telefoonnummers en openingstijden.

HotelSpecials.nl – Vanaf welke leeftijd kan ik reserveren?

Reserveren via HotelSpecials.nl is mogelijk vanaf de leeftijd van 18 jaar. Er dient minimaal één volwassen persoon van 18 jaar of ouder aanwezig te zijn tijdens het verblijf.

Geef een reactie of stel een vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.
Het kan zijn dat je reactie pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.