HotelbladHotelblad
Forgot password?

Top 10 rondreizen verre bestemmingen

Top 10 rondreizen verre bestemmingen

Zin in een rondreis?

Met de individuele of groepsrondreizen ontdek je in relatief korte tijd de meest bijzondere bezienswaardigheden van je vakantiebestemming. Combineer de mooiste landschappen en de meest authentieke dorpjes tijdens een highlights rondreis Indonesië, Suriname of Sri Lanka, of maak bijvoorbeeld kennis met de natuur, cultuur en gastvrijheid van Marokko. Een rondreis boeken kan op diverse manieren en staat garant voor een afwisselende vakantie waarbij je per bus, auto of boot langs alle hoogtepunten trekt.

Verenigde Staten

Op de Verenigde Staten zijn superlatieven als mooiste, grootste, hoogste en diepste van toepassing. Dit veelzijdige continent beantwoordt aan de wensen van elke vakantieganger en rondreizen Amerika zijn de ideale manier om het beste van dit land van uitersten te combineren. Door voor een rondreis te kiezen, weet je bovendien zeker dat je alle hoogtepunten zult zien.

Canada

Een rondreis Canada is de beste manier om dit immense land te ontdekken. Canada is het op een na grootste land ter wereld en kent daardoor veel verschillende gezichten. Een overweldigende natuur met watervallen, imposante bergketens, maar ook wereldsteden als Vancouver en Toronto. Ontdek het tijdens een individuele- of groepsrondreis.

Cuba

Rondreizen door Cuba zijn de ideale manier om dit swingende eiland in korte tijd te leren kennen. Denk aan de Caribische liefde voor muziek en dans, rum en Mojito's. Van historische gebouwen uit de tijd van de Revolutie met Ché Guevara tot indrukwekkende, veelzijdige landschappen. De groene bergen zijn begroeid met tropische flora en de witte stranden.

Mexico

Combineer de cultuurschatten van de Maya's met prachtig natuurschoon tijdens vakanties variërend van 9 tot 23 dagen. Tijdens een rondreis weet je bovendien zeker dat je geen hoogtepunten hoeft te missen, want alle fascinerende bezienswaardigheden komen aan bod. Wat dacht je van een bezoek aan de Maya-vindplaats Chichén Itzá en het historische Oaxaca.

Een rondreis Marokko boeken? Marokko is een land vol cultuur, kleur, geur en afwisseling. Van uitgestrekte woestijnen en oude koningssteden tot vruchtbare oases en moderne badplaatsen. Rondreizen door Marokko geeft je het voordeel dat je van alle schoonheden iets mee kunt pikken, waardoor je zeker weet dat je geen hoogtepunten hoeft te missen.

Indonesië

Indonesië is een fascinerend land met een veelzijdig landschap en prachtige cultuur. Combineer het beste van alle werelden met een rondreis op Bali en Java, waarbij je vulkaankraters, witte stranden en traditionele Javaanse cultuur zult zien. Groepsrondreizen hebben als voordeel dat je zeker weet dat een ervaren gids ervoor zorgt dat je geen highlights hoeft te missen.

Curaçao

Rondreizen door Curaçao is dé manier om deze bestemming te ontdekken. Als je individueel wilt rondreizen, kun je er voor kiezen om een auto te huren en zelf op pad te gaan. Je kunt dan gaan en staan waar je maar wilt. Of misschien maak je liever een rondreis met een privéchauffeur. Je wordt dan comfortabel rondgereden en kunt volop genieten van de omgeving.

Suriname

Van de swingende stad Paramaribo met het Fort Zeelandia tot een boottocht over de Surinamerivier. Suriname is een veelzijdig land dat aan de behoeften van verschillende reistypes voldoet. Raak verstrengeld in de Surinaamse jungle, het Amazonegebied en bezoek talloze andere mooie plekken van dit land tijdens een rondreis. Zo hoef je geen enkele plek te missen.

Sri Lanka

Rondreizen door Sri Lanka is dé manier om deze bestemming te ontdekken. Denk aan een spannende safari in Yala National Park, de theeplantages van Nuwara Eliya en de oude koningsstad Anuradhapura. Voormalig Ceylon is een veelzijdige bestemming waar je zich niet snel zult vervelen. Na je rondreis kun je kiezen voor een verblijf aan het strand.

Bahamas

Het gehele jaar kun je in dit tropisch paradijsje tot rust komen, genieten van de warmte en de verfrissende zeewind van de Caribische Zee. Of je dit het liefst doet op witte stranden tussen de zwemmende varkens, een verbazingwekkend gebruik op de Bahama’s, of liever tussen de palmbomen bivakkeert, dat is aan jouw.

Geef een reactie of stel een vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.
Het kan zijn dat je reactie pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.