HotelbladHotelblad
Forgot password?

Hotel boeken met iDEAL

Hotel boeken met iDEAL

Online betalen met iDEAL, de betaalmethode van verschillende Nederlandse banken.

Op dit moment zijn er een aantal betaal methodes om online een hotel te boeken. Een daarvan is iDEAL. Als je online je hotel boekt, dan is het fijnste als je iDEAL gebruikt bij het afhandelen van een betaling. Ook kun je hotelkamers met een creditcard of paypal reserveren. iDEAL raakt steeds meer bekend als vertrouwde online betaalmethode. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een betaling met iDEAL. Deze pagina geeft informatie over het betalen met iDEAL en een overzicht van de boekingssites die deze betalingsmethode aanbieden bij hun boekingen. Boek eenvoudig een hotel met iDEAL bij een van de volgende websites.

Expedia

Vanaf nu biedt Expedia aan de Nederlandse klanten ook de betalingsmogelijkheid iDEAL bij boekingen aan. Je kunt gewoon op de boekingspagina deze betalingswijze uitkiezen. Het betalen met iDEAL is zonder bijkomende kosten. Je kunt nu met iDEAL betalen voor alle hotels, vliegtickets en vakanties.

expedia

HotelSpecials

Iedereen kent het, iDEAL! Je kunt er online mee betalen en het werkt gemakkelijk en snel. Zo ook bij HotelSpecials. Als je gebruik maakt van internetbankieren dan kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Boek je goedkope hotel in een mum van tijd met iDEAL.

hotelspecials

Geef een reactie of stel een vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.
Het kan zijn dat je reactie pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.