HotelbladHotelblad
Forgot password?

Hotel boeken zonder creditcard

Hotel boeken zonder creditcard

Maak je keuze uit de ruimste selectie hotels wereldwijd. Je kunt een hotel selecteren op basis van het aantal sterren of van de categorie. Op de website kun je in veel gevallen boeken zonder creditcard, dit wordt op het boekingsformulier aangegeven. Nooit eerder was het zo eenvoudig om hotels te vinden en te reserveren. Selecteer de beste accommodatie voor je verblijf en reserveer je hotel zonder zonder Visa of Master kaart.

Kies uit duizenden hotel deals wereldwijd

Meeste hotelboeking sites vragen om een creditcard, je creditcardgegevens worden gebruikt om je boeking bij het hotel te garanderen. Bij Expedia kan je hotels reserveren en ook betalen met iDEAL, PayPal, contant of pinpas. Keuze uit duizenden hotels wereldwijd.

Kan je de creditcard van iemand anders gebruiken, als je er zelf geen hebt?

Ja, dat is mogelijk. Als je de creditcard van iemand anders gebruikt, dien je het factuuradres en contactinformatie van de creditcardhouder in te voeren om ervoor te zorgen dat de betaling kan worden verwerkt. Houd er rekening mee dat de meeste autoverhuurbedrijven en sommige airlines in hun voorwaarden hebben opgenomen dat je bij het ophalen of inchecken de creditcard die je hebt gebruikt bij het plaatsen van je boeking dient voor te leggen. Hotels hebben eveneens je creditcardgegevens nodig voor het verrekenen van eventuele extra kosten die zijn gerelateerd aan je verblijf. Dit hoeft echter niet dezelfde creditcard te zijn als de creditcard die je hebt gebruikt bij het plaatsen van je boeking.

Geef een reactie of stel een vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.
Het kan zijn dat je reactie pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.