HotelbladHotelblad
Forgot password?

Vlucht en hotel Lissabon voor de laagst mogelijke prijs

Vlucht en hotel Lissabon voor de laagst mogelijke prijs

imageframe-image

Boek je vlucht en hotel met korting!

Als je op zoek ben naar een ideale bestemming voor een reisje tussendoor, denk dan eens aan een verblijf in een van schitterende hotels in Lissabon. In deze prachtige stad aan de Taag kun je zich helemaal onderdompelen in de authentieke Portugese cultuur en traditie. Bovendien kun je met het geavanceerde reserveringssysteem direct zien of er kamers beschikbaar zijn in het hotel, waar je voorkeur naar uit gaat. Ook je vlucht naar Lissabon boek je heel gemakkelijk en voordelig, omdat zoeksysteem altijd de beste vlucht voor je selecteert uit het aanbod van meer dan 400 vliegmaatschappijen.

Boek een goedkoop citytrip naar Lissabon en droom weg in deze hoofdstad

Lissabon is zowel een levendige als romantische stad, en biedt haar bezoekers vooral een warm welkom. Hier maak je kennis met het traditionele Portugese leven. De stad kan je verkennen met een huurauto of met een tram, die u langs prachtige panoramische vergezichten voert.

Hotels in Lissabon: op ontdekkingsreis door de stad

De Portugese hoofdstad lokt jaarlijks veel toeristen en andere bezoekers. Er zijn dan ook veel hotels in Lissabon: niet alleen midden in het levendige oude stadscentrum maar ook in de verschillende buitenwijken en voorsteden. Als je dicht bij musea en parken wilt verblijven, kies je voor één van de hotels in Lissabon in de voorstad Santa Maria de Bélem. Historische bezienswaardigheden vind je in Baixa, de benedenstad. Wil je ’s avonds vanuit je hotel in Lissabon naar restaurantjes en uitgaansmogelijkheden kunnen lopen, dan kan dat in de wijk Bairro Alto. Traditionele Portugese muziek kun je beluisteren in de fadohuizen in de volkswijken Alfama en Mouraria. Waar je hotel in Lissabon ook ligt, dankzij de diverse tramlijnen en busverbindingen kun je de gehele stad bezoeken! Voor een uitstapje naar de Atlantische kust en het romantische plaatsje Sintra, boek je hier tegelijk met je hotel ook een.

Met een vlucht naar Lissabon onderweg naar cultuur

In de hoofdstad van Portugal is voor iedereen altijd wel iets te doen en te zien. De stad heeft verschillende grote parken, zoals het Parque Eduardo VII en het Parque Florestal de Monsanto. Gelegen aan de rechteroever van de Taag-rivier en op korte afstand van de Atlantische Oceaan, biedt Lissabon een aangenaam klimaat en een mooi uitzicht. Bezienswaardigheden zijn er genoeg in de verschillende delen en wijken van de stad. Zo kun je naar Baixa met het belangrijkste plein van Lissabon, het Rossio, en naar Alfama: een oude volkswijk met steile straatjes, trappen en steegjes. Om snel en gemakkelijk vanaf het vliegveld in je hotel te komen, kun je bij Expedia een huurauto boeken. Door gebruik te maken van autoverhuur in Lissabon ben je tijdens je vakantie of zakenreis niet afhankelijk van het openbare vervoer om je te verplaatsen. Boek hier je vlucht naar Lissabon met hotel en/of huurauto!

Geef een reactie of stel een vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.
Het kan zijn dat je reactie pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.