HotelbladHotelblad
Forgot password?

Vlucht en hotel boeken – perfecte combinatie, voor een leuke prijs!

Vlucht en hotel boeken – perfecte combinatie, voor een leuke prijs!

Boek vlucht + hotel samen = MEER korting!

Super makkelijk, snel en goedkoop! Unieke Citytrip formule: combineer vlucht en hotel en bespaar op de totaalprijs. Als je nog niet weet waar je heen zou willen, kan je altijd kijken op citytrip pagina, waar je inspiratie op kunt doen voor je volgende bestemming. Boek eenvoudig en vertrouwd een goedkoop vliegticket en reserveer een budget of luxe hotel. Bespaar op je stedentrips met kortingen tot wel 30% op geselecteerde hotels en aantrekkelijke vluchttarieven naar je favoriete citytrip bestemmingen!

Kies uit duizenden hotel deals wereldwijd

Zin om nieuwe steden en landen te ontdekken? Expedia is één van de grootste aanbieders op het gebied van reizen en heeft een zeer uitgebreid aanbod in hotels, vluchten, pakketreizen en autohuur. Wanneer je je vlucht en hotel gezamenlijk boekt bespaar je nog meer!

Als je op Expedia.nl een vlucht + hotel boekt (als combinatie) en tot 48 uur vóór het inchecken op onze of een andere site een lager tarief vindt voor je vlucht + hotel combinatie, laat het ons weten en wij vergoeden je het verschil. Het lagere tarief dat je vindt moet wel voor dezelfde datums, hetzelfde vluchtnummer, dezelfde vluchttijden, verblijfdatums, hotel, kamertype en tariefplan zijn, inclusief alle belastingen en kosten – maar zo eenvoudig is het. Vlucht+Hotel combinatie kan je betalen met creditcard, eventueel met een verzekering, transfer of activiteit in dezelfde boeking. Je kan ook betalen met iDEAL met uitzondering van zogenaamde low cost carriers zoals Ryanair, Easyjet, Transavia en Vueling.

Geef een reactie of stel een vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.
Het kan zijn dat je reactie pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.