HotelbladHotelblad
Forgot password?

Boek een voordelige busreis inclusief hotel

Boek een voordelige busreis inclusief hotel

Compleet verzorgde busvakanties

Een bus rondreis door Engeland, een busvakantie naar Spanje of een leuke weekendje weg naar Parijs met bus en hotel? Voor welke busvakantie je ook kiest, je gaat gegarandeerd een bijzondere vakantie tegemoet. Alle reizen zijn volledig verzorgd en op basis van halfpension en excursies. Een fantastische reis, goed gezelschap, prima verzorging in bus en hotel. Boek voordelig en eenvoudig rondreizen, busreizen, strandvakanties en weekendjes weg.

Boek je busreis online

De busreizen van TUI hebben een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt ook excursiereizen en rondreizen maken met de bus naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Dat is reizen in je eigen tempo naar een mooi hotel uit brede aanbod. De keurmerken busbedrijf, ANVR en SGR bieden je maximale zekerheid en garanderen een veilige boeking.

Luxe aan boord

De bussen van Kras bieden letterlijk ruimte om te genieten want er is namelijk volop beenruimte én bergruimte aan boord. Zak lekker onderuit in een comfortabele zetel van de Comfort Class touringcars, dat is pas reizen in stijl! Deze ‘dreamliner’ onder de bussen zorgt voor maximaal comfort, luxe en veiligheid. Kun je niet stil zitten en gun je je benen geen rust? Kijk dan eens bij het aanbod wandelvakanties en fietsvakanties waar je de optie heeft om per bus naar de mooiste wandel- en fietsgebieden te worden gebracht. Ga wandelen in de frisse berglucht van de Oostenrijkse Alpen of waai tijdens een fietsvakantie Nederland uit aan de Waddenzee.

Veilig en onbezorgd

Ondanks de luxe van busreizen hoeft je minder diep in de buidel te tasten aangezien benzinekosten of luchthavenbelasting je portemonnee bespaard zijn gebleven. Daarnaast zijn het comfort en de gemoedsrust hoe dan ook onbetaalbaar. Bovendien ben je met een busreis ook nog eens heel milieuvriendelijk aan het reizen, genoeg voordelen? Boek dan je busreis eenvoudig online tegen de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Voor persoonlijk advies staan de reisexperts van Kras je graag te woord. Bent je single en wilt je samen op reis? Dan zijn de singlereizen per bus wat je zoekt! Deel tijdens een singlereis Italië je vakantiekiekjes van de ‘eeuwige stad’ Rome of waterstad Venetië uit met je groepsgenoten, happy holiday!

Geef een reactie of stel een vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.
Het kan zijn dat je reactie pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.