Hotel boeken met iDEAL

Online betalen met iDEAL, de betaalmethode van verschillende Nederlandse banken.

iDEAL raakt steeds meer bekend als vertrouwde online betaalmethode. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een betaling met iDEAL. Boek eenvoudig een hotel met iDEAL bij een van de volgende websites.


Hotels

Je kunt je online boeking betalen via MasterCard, Visa, American Express, Diners Club en Discover creditcards, Visa Electron, PayPal en iDEAL. De meeste boekingen worden vooruitbetaald en onmiddellijk tijdens de boeking in rekening gebracht.Booking

Vanaf nu bieden we aan de Nederlandse klanten ook de betalingsmogelijkheid iDEAL bij boekingen aan! Je kunt gewoon op de boekingspagina deze betalingswijze uitkiezen. Het betalen met iDEAL is zonder bijkomende kosten. Je kunt nu met iDEAL betalen voor alle hotels, vakanties, vliegtickets en autoverhuur.HotelSpecials

Bij deze betaalmethode kun je jouw betaling tijdens het reserveringsproces afhandelen met uw eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving en maakt hierbij gebruik van de specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je gebruik maakt van internetbankieren dan kunt je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.


Ryanair en WizzAir vliegtickets betalen met iDEAL

Ryanair en WizzAir bieden zelf geen mogelijkheid om met iDEAL te betalen. Daarom heb je een alternatief nodig. Bij BudgetAir.nl kan je vliegticket met iDEAL kopen. De reissom eenvoudig en veilig direct online betalen. iDEAL is ook beschikbaar voor het betalen van vluchten van zogenaamde low-cost maatschappijen zoals Easyjet, Transavia, Ryanair, Virgin Express, Vueling, ClickAir, WizzAir, Thomsonfly, FlyBe, Hapag Lloyd Express, German Wings, Jet2, Sky Europe en Air Berlin.