Top 10 rondreizen verre bestemmingen

Zin in een rondreis?

Met de individuele of groepsrondreizen ontdekt u in relatief korte tijd de meest bijzondere bezienswaardigheden van uw vakantiebestemming. Combineer de mooiste landschappen en de meest authentieke dorpjes tijdens een highlights rondreis Nepal, India of Sri Lanka, of maak bijvoorbeeld kennis met de natuur, cultuur en gastvrijheid van Gambia. Een rondreis boeken kan op diverse manieren en staat garant voor een afwisselende vakantie waarbij u per bus, auto of boot langs alle hoogtepunten trekt.

Rondreis Amerika

Verenigde Staten

Op de Verenigde Staten zijn superlatieven als mooiste, grootste, hoogste en diepste van toepassing. Dit veelzijdige continent beantwoordt aan de wensen van elke vakantieganger en rondreizen Amerika zijn de ideale manier om het beste van dit land van uitersten te combineren. Door voor een groepsrondreis te kiezen, weet u bovendien zeker dat u alle hoogtepunten zult zien.

Rondreis Canada

Canada

Een rondreis Canada is de beste manier om dit immense land te ontdekken. Canada is het op een na grootste land ter wereld en kent daardoor veel verschillende gezichten. Een overweldigende natuur met watervallen, imposante bergketens, maar ook wereldsteden als Vancouver en Toronto. Ontdek het tijdens een individuele- of groepsrondreis.

Rondreis Cuba

Cuba

Rondreizen door Cuba zijn de ideale manier om dit swingende eiland in korte tijd te leren kennen. Denk aan de Caribische liefde voor muziek en dans, de sigaren, rum en Mojito's. Van historische gebouwen uit de tijd van de Revolutie met Ché Guevara tot indrukwekkende, veelzijdige landschappen. De groene bergen van Cuba zijn begroeid met tropische flora en de witte stranden.

Rondreis Mexico

Mexico

Combineer de cultuurschatten van de Maya's met prachtig natuurschoon tijdens vakanties variërend van 9 tot 23 dagen. Tijdens een rondreis weet u bovendien zeker dat u geen hoogtepunten hoeft te missen, want alle fascinerende bezienswaardigheden komen aan bod. Wat dacht u van een bezoek aan de Maya-vindplaats Chichén Itzá en het historische Oaxaca.

Rondreis Marokko

Marokko

Een rondreis Marokko boeken? Marokko is een land vol cultuur, kleur, geur en afwisseling. Van uitgestrekte woestijnen en oude koningssteden tot vruchtbare oases en moderne badplaatsen. Rondreizen door Marokko geven u het voordeel dat u van alle schoonheden iets mee kunt pikken, waardoor u zeker weet dat u geen hoogtepunten hoeft te missen.

Rondreis Indonesië

Indonesië

Indonesië is een fascinerend land met een veelzijdig landschap en prachtige cultuur. Combineer het beste van alle werelden met een rondreis op Bali en Java, waarbij u in 17 dagen vulkaankraters, witte stranden en traditionele Javaanse cultuur zult zien. Groepsrondreizen hebben als voordeel dat u zeker weet dat een ervaren gids ervoor zorgt dat u geen highlights hoeft te missen.

Rondreis Curaçao

Curaçao

Rondreizen door Curaçao is dé manier om deze bestemming te ontdekken. Als u individueel wilt rondreizen, kunt u er voor kiezen om een auto te huren en zelf op pad te gaan. U kunt dan gaan en staan waar u maar wilt. Of misschien maakt u liever een rondreis door Curaçao met een privéchauffeur. U wordt dan comfortabel rondgereden en kunt volop genieten van de omgeving.

Rondreis Suriname

Suriname

Van de swingende stad Paramaribo met het Fort Zeelandia tot een boottocht over de Surinamerivier. Suriname is een veelzijdig land dat aan de behoeften van verschillende reistypes voldoet. Raak verstrengeld in de Surinaamse jungle, het Amazonegebied en bezoek talloze andere mooie plekken van dit land tijdens een rondreis Suriname. Zo hoeft u geen enkele plek te missen.

Rondreis Sri Lanka

Sri Lanka

Rondreizen door Sri Lanka is dé manier om deze bestemming te ontdekken. Denk aan een spannende safari in Yala National Park, de theeplantages van Nuwara Eliya en de oude koningsstad Anuradhapura. Voormalig Ceylon is een veelzijdige bestemming waar u zich niet snel zult vervelen. Na uw rondreis kunt u kiezen voor een verlenging van uw vakantie met een verblijf aan het strand.

Rondreis Bahamas

Bahamas

Het gehele jaar kunt u in dit tropisch paradijsje tot rust komen, genieten van de warmte en de verfrissende zeewind van de Caribische Zee. Of u dit het liefst doet op witte stranden tussen de zwemmende varkens, een verbazingwekkend gebruik op de Bahama’s, of liever tussen de palmbomen bivakkeert, dat is aan u.