HotelbladHotelblad
Forgot password?

Marokko

Rondreis Marokko, van groene oases tot een eindeloze woestijn

Mysterieus mooi

Ontdek tijdens een rondreis Marokko hoe schilderachtig mooi dit nog traditionele land is. Bezoek bijvoorbeeld de koningssteden Marrakech, Meknès, Fès en Rabat. Deze mooie Marokaanse steden waren in een ver verleden de residentie voor rijk Marokaanse dynastie.

Geen koningsstad, maar zeker zo mooi is Casablanca. De op één grootste moskee ter wereld vindt je hier: Hassan ll Moskee. Bezoek de beroemde Kashba’s en zie de eindeloze zandduinen en groene oases met je eigen ogen. Of rij dwars door de cederwouden van het Midden-Atlasgebergte naar de oasestad Erfoud, gelegen in de Sahara en één van de grootste oases van Marokko.

Het provinciestadje Ouarzazate is het Hollywood van Marokko. De Atlas Studio’s van Ouarzazate zijn wereldberoemd. Hier bevindt zich ook de indrukwekkende kasbah van Taourirt, die al vaak als decor voor films diende. Niks bereidt je voor op het eerste aanzicht van de onmetelijke Sahara woestijn. De duinen zijn hoog, woestijn zo ver je kunt zien met af en toe een dromedaris aan de horizon.

Bijkomen van een indrukwekkende reis doet je in de charmante badplaats met de mooie naam Essaouira.

boek nu je rondreis

Geef een reactie of stel een vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.
Het kan zijn dat je reactie pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.