HotelbladHotelblad
Forgot password?

Goedkoop op wintersport in Winterberg

Goedkoop op wintersport in Winterberg

Een voordelige wintersport vakantie in Winterberg

Ontdek de ruim 27 kilometer aan pistes van het skigebied Skiliftkarussell of vermaak u al stuiterend op de snowtube piste. De kers op de taart is natuurlijk een overheerlijke ‘Potthucke’ in een van de restaurants om hierna de dag af te sluiten in de après-skihut Der Brabander.

Echte wintersport vlak bij huis

Het Duitse Winterberg ligt in het hart van Sauerland. Het is dé wintersportbestemming voor veel Nederlanders die dicht bij huis echte winterpret willen beleven. Het skigebied Skiliftkarussell Winterberg heeft ruim 27 kilometer aan piste te bieden, verdeeld over 34 afdalingen. Met name beginnende skiërs en snowboarders komen hier aan hun trekken, mede dankzij de talrijke blauwe pistes. Gevorderde skiërs kunnen hun borst natmaken op de rode- en zwarte pistes, zoals de uitdagende Slalomhang. En voor echte ‘slalomfreaks’ is er zelfs een halfpipe. Heeft u de smaak te pakken? Ski dan verder onder het kunstlicht op een van de tien avondpistes. Zo sfeervol heeft u nog nooit een afdaling gemaakt.

 

Culinair en swingend Winterberg

Probeer hier eens de ‘Potthucke’. Dit Sauerlandse gerecht van aardappels, eieren, spek en ui zorgt voor een goed gevulde maag. Zo krijgt u weer genoeg energie voor de rest van de avond. Want heeft u het over een wintersport Winterberg, dan zegt u vast ook après-ski. Vooral Möppi en Der Brabander zijn in trek bij (Nederlandse) wintersporters. Tot in de late uurtjes kunt u hier met de voetjes van de vloer.

 

Stuiterende sneeuwpret

Vanuit het levendige Winterberg liggen de hotels en appartementen van TUI op steenworp afstand. Na een goede nachtrust bent u weer fris voor een nieuwe dag in de sneeuw. Naast skiën en snowboarden kun je hier ook schaatsen en zelfs snowtuben. Op een speciaal aangelegde piste in ‘Snow World Züschen’ roetsjt u hier op grote rubberen banden naar beneden. Vooruit, achteruit, het kan allemaal. En denk ook aan de hobbels onderweg. Bent u op wintersport in Winterberg met het hele gezin? Dan is het op de stuiterende snowtube piste pas echt lachen, gieren en brullen geblazen!

Heeft u nog niet genoeg gezien en gedaan in Winterberg? Neem dan ook eens een kijkje bij de skischansen en de officiële rodelbaan. Zelf rodelen kan hier natuurlijk ook. 10 rodel hellingen liggen op u en uw slee te wachten. Afzetten en… glijden maar!

Bekijk alle Wintersport vakanties Winterberg

Comments are closed.