HotelbladHotelblad
Forgot password?

Goedkoop op wintersport in Duitsland

Goedkoop op wintersport in Duitsland

Een voordelige wintersport vakantie in Duitsland

Wilt u niet te lang in de auto zitten op weg naar uw sneeuwvakantie? Dan is een wintersport in Duitsland de oplossing. U stapt in de auto en een paar uur later staat u op de pistes van het Sauerland of de Harz. De hier gelegen wintersportoorden hebben gevarieerde skipistes, prachtige loipes en wandelwegen door het winterse landschap. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de wintersportgebieden in Beieren of het Zwarte Woud.

Sauerland, Harz of de Beierse Alpen

Voor een wintersport in Duitsland kunt u prima terecht in het op luttele uurtjes rijafstand gelegen Sauerland. Gezellige wintersportplaatsen als Winterberg en Willingen bieden pistes voor met name de beginnende en gemiddelde skiër en prachtige loipes en wandelwegen door het winterse landschap. Ook ideaal voor een lang weekend met vrienden of met de kinderen. Als u niet al te ver wilt reizen, is Winterberg in Sauerland een perfecte bestemming voor een weekendje skiën. Van Utrecht naar Winterberg is het 314 kilometer en onderaan de pistes in Winterberg kunt u gratis parkeren.

 

Gepland of Last Minute naar Duitsland

Op TUI.nl vindt u een gevarieerd aanbod van hotels, appartementen en vakantiehuisjes in sfeervolle Duitse wintersportplaatsen. Of u nu voor een chalet direct aan de piste van Winterberg kiest of voor een iets rustiger gelegen All Inclusive hotel in de bossen. Op TUI.nl vindt u zeker een accommodatie die bij u past. Van het Sauerland tot de Beierse Alpen hebben we scherpe aanbiedingen in uitstekende hotels en appartementen.

Wintersport in Duitsland is, door de afstand, eigenlijk ideaal voor een Last Minute. U kunt bijvoorbeeld aan het begin van de week besluiten dat u in het weekend wilt skiën, omdat er opeens veel sneeuw is gevallen en de vooruitzichten zonnig zijn. Houd de Last Minutes op TUI.nl goed in de gaten. De prijs van skilessen, skipassen en drankjes op de piste ligt beduidend lager dan in bijvoorbeeld Oostenrijk, Frankrijk of Zwitserland. Kortom, redenen genoeg voor een wintersport in Duitsland.

Bekijk alle Wintersport vakanties Duitsland

Comments are closed.