Vlucht en hotel Lissabon voor de laagst mogelijke prijs

Lissabon

Boek u uw vlucht en hotel met korting!

Als u op zoek bent naar een ideale bestemming voor een reisje tussendoor, denk dan eens aan een verblijf in een van schitterende hotels in Lissabon. In deze prachtige stad aan de Taag kunt u zich helemaal onderdompelen in de authentieke Portugese cultuur en traditie. Bovendien kunt u met het geavanceerde reserveringssysteem direct zien of er kamers beschikbaar zijn in het hotel, waar uw voorkeur naar uit gaat. Ook uw vlucht naar Lissabon boekt u heel gemakkelijk en voordelig, omdat zoeksysteem altijd de beste vlucht voor u selecteert uit het aanbod van meer dan 400 vliegmaatschappijen.

Boek een goedkoop citytrip naar Lissabon en droom weg in deze hoofdstad

Lissabon is zowel een levendige als romantische stad, en biedt haar bezoekers vooral een warm welkom. Hier maakt u kennis met het traditionele Portugese leven. De stad kunt u verkennen met een huurauto of met een oude tram, die u langs prachtige panoramische vergezichten voert.

Hotels in Lissabon: op ontdekkingsreis door de stad

De Portugese hoofdstad lokt jaarlijks veel toeristen en andere bezoekers. Er zijn dan ook veel hotels in Lissabon: niet alleen midden in het levendige oude stadscentrum maar ook in de verschillende buitenwijken en voorsteden. Als u dicht bij musea en parken wilt verblijven, kiest u voor één van de hotels in Lissabon in de voorstad Santa Maria de Bélem. Historische bezienswaardigheden vindt u in Baixa, de benedenstad. Wilt u ’s avonds vanuit uw hotel in Lissabon naar restaurantjes en uitgaansmogelijkheden kunnen lopen, dan kan dat in de wijk Bairro Alto. Traditionele Portugese muziek kunt u beluisteren in de fadohuizen in de volkswijken Alfama en Mouraria. Waar uw hotel in Lissabon ook ligt, dankzij de diverse tramlijnen en busverbindingen kunt u de gehele stad bezoeken! Voor een uitstapje naar de Atlantische kust en het romantische plaatsje Sintra, boekt u hier tegelijk met uw hotel ook een.

Met een vlucht naar Lissabon onderweg naar cultuur

In de hoofdstad van Portugal is voor iedereen altijd wel iets te doen en te zien. De stad heeft verschillende grote parken, zoals het Parque Eduardo VII en het Parque Florestal de Monsanto. Gelegen aan de rechteroever van de Taag-rivier en op korte afstand van de Atlantische Oceaan, biedt Lissabon een aangenaam klimaat en een mooi uitzicht. Bezienswaardigheden zijn er genoeg in de verschillende delen en wijken van de stad. Zo kunt u naar Baixa met het belangrijkste plein van Lissabon, het Rossio, en naar Alfama: een oude volkswijk met steile straatjes, trappen en steegjes. Om snel en gemakkelijk vanaf het vliegveld in uw hotel te komen, kunt u bij Expedia een huurauto boeken. Door gebruik te maken van autoverhuur in Lissabon bent u tijdens uw vakantie of zakenreis niet afhankelijk van het openbare vervoer om u te verplaatsen.
Boek hier uw vlucht naar Lissabon met hotel en/of huurauto!