Vlucht en hotel boeken - perfecte combinatie, voor een leuke prijs!

Boek vlucht + hotel samen = MEER korting! Super makkelijk, snel en goedkoop! Unieke Citytrip formule: combineer vlucht en hotel en bespaar op de totaalprijs. Als u nog niet weet waar u heen zou willen, kunt u altijd kijken op citytrip pagina, waar u inspiratie op kunt doen voor uw volgende bestemming. Boek eenvoudig en vertrouwd een goedkoop vliegticket en reserveer een budget of luxe hotel. Bespaar op uw stedentrips met kortingen tot wel 30% op geselecteerde hotels en aantrekkelijke vluchttarieven naar uw favoriete citytrip bestemmingen!


Boek goedkope stedentrips

Expedia Prijsgarantie

Zin om nieuwe steden en landen te ontdekken? Expedia is één van de grootste aanbieders op het gebied van reizen en heeft een zeer uitgebreid aanbod in hotels, vluchten, pakketreizen en autohuur. Wanneer u uw vlucht en hotel gezamenlijk boekt bespaart u nog meer!

Als je op Expedia.nl een vlucht + hotel boekt (als combinatie) en tot 48 uur vóór het inchecken op onze of een andere site een lager tarief vindt voor je vlucht + hotel combinatie, laat het ons weten en wij vergoeden je het verschil. Het lagere tarief dat je vindt moet wel voor dezelfde datums, hetzelfde vluchtnummer, dezelfde vluchttijden, verblijfdatums, hotel, kamertype en tariefplan zijn, inclusief alle belastingen en kosten - maar zo eenvoudig is het. Vlucht+Hotel combinatie kan je betalen met creditcard, eventueel met een verzekering, transfer of activiteit in dezelfde boeking. Je kan ook betalen met iDEAL met uitzondering van zogenaamde low cost carriers zoals Ryanair, Easyjet, Transavia en Vueling.
Supersaver

Supersaver

Online reisagent met goedkope vliegtickets, hotels en last minutes. Boek goedkope vluchten en hotels over de hele wereld bij Supersaver.nl. Vergelijk goedkope vliegtickets van alle luchtvaartmaatschappijen en boek meteen uw hotel. Combineer en bespaar op uw boeking. De korting kan oplopen tot 30%! U stelt dus zelf uw stedentrip samen in één voordeelverpakking.