HotelbladHotelblad
Forgot password?

Goedkope stedentrip naar Londen met vliegtuig of trein

Goedkope stedentrip naar Londen met vliegtuig of trein

imageframe-image

Stedentrip Londen – ‘The place to be’

Londen is hip-and-happening en misschien wel een van de leukste Europese hoofdsteden voor een stedentrip. Eigenlijk is Londen een samenraapsel van dorpjes, wijken en voorsteden met elk een eigen karakter en identiteit. Het bruist hier dag en nacht. Van museum tot voetbalwedstrijd, van warenhuis tot kleurige winkelstraatjes. Nergens kun je zoveel beleven met weinig geld en dat op driekwartier vliegen.

Voordelig hotel en vlucht samen boeken

Een stedentrip Londen boek je eenvoudig met TUI. Stel zelf je stedentrip Londen samen, kies je hotel, vluchttijden en vertrekhaven. Je kunt van tevoren al excursies boeken. Dat bespaart je in Londen veel tijd en gedoe.

Weekendje weg of een midweekje Londen

In Londen worden oude tradities met hedendaagse trends gecombineerd. Het internationale karakter maakt een weekendje weg of een midweekje Londen tot een heel ontspannen uitje.. De Tube, bus of black cab is altijd in de buurt. Wat meteen opvalt in Londen is de correctheid en de vriendelijkheid. Alles gaat hier met een glimlach. Als je op het drukke Picadilly Circus tegen iemand aanloopt, zal de altijd opgewekte Londener zich omdraaien en ‘Pardon me’ zeggen.

Heel gezellig en lekker goedkoop

Londen hoeft helemaal niet duur te zijn want vergeet niet dat er nergens zoveel leuke markten zijn als hier. Je zou er een dag mee kunnen vullen. Spitalfields, Sunday Up en Brick Lane in East London zijn hip, terwijl Portobello Road en Covent Garden heerlijk traditioneel zijn. Delicatessen koopt je op Borough Market en hippe kleding op de overdekte Camden Town. En dit is slechts een kleine greep uit het totale aanbod van markten in Londen.

Geef een reactie of stel een vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.
Het kan zijn dat je reactie pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.