HotelbladHotelblad
Forgot password?

Hotels aan het strand van Scheveningen

Hotels aan het strand van Scheveningen

Genieten van strand, zee en zon

Op zoek naar zon, zee en strand? Dan zit je helemaal goed in Scheveningen! Je vindt er hotels die direct aan het strand grenzen of net erachter, zodat je maar een paar passen hoeft te zetten om je handdoekje op een van de mooiste Nederlandse stranden uit te spreiden.
Er is een hoop te doen in Scheveningen, zorg er dus voor dat je een paar dagen boekt. Het is een goed idee snel een van de vele hotels Scheveningen te boeken. Het is bovendien een leuk idee om vlak aan het strand te verblijven. Met de zee op de horizon in slaap vallen is prachtig!

per nacht v.a.134.-

Bilderberg Europa Zwolsestraat 2

Op slechts honderd meter van het strand van Scheveningen ligt het comfortabele viersterrenhotel Bilderberg Europa. Hier kan je heerlijk tot rust komen en genieten van een wandeling over de boulevard of over het strand. Ook ligt het hotel dicht bij het centrum van Den Haag.

per nacht v.a.110.-

Hotel Aquarius Zeekant 110

Het hotel is gesitueerd aan de boulevard van scheveningen met een uniek uitzicht op de zee en het strand. Op 50 meter afstand is een halte waar 5 belangrijke bus en metroroutes naar Den Haag en Delft langskomen. Bovendien is Amsterdam op slechts 50 minuten afstand.

per nacht v.a.149.-

Grand Hotel Amrâth Kurhaus Gevers Deynootplein 30

Kuren aan zee: een eeuwenoude traditie is weer terug binnen de muren van Grand Hotel Amrâth Kurhaus. In de massagesalon kun je kiezen uit tientallen massages en schoonheidsbehandelingen, uitgevoerd door specialistische vakmensen.

per nacht v.a.141.-

Carlton Beach Gevers Deynootweg 201

Carlton Beach staat met z'n tenen in Scheveningse zand. Ideaal voor meeting die casual eindigt in beachclub, een heerlijk weekend weg aan zee of eindeloos uitwaaien in de duinen. Een relaxed hotel in het levendoge Scheveningen, met de clubs, winkels en Haagse buisness dichtbij.

per nacht v.a.90.-

Hotel Duinzicht Alkmaarsestraat 6/a

Hotel Duinzicht Duinhorst ligt aan de duinen en op 150 meter van het strand van Scheveningen. Je vindt veel gezellige restaurants en café´s in de buurt van dit hotel. Zeer dichtbij de zee en boulevard, ruime kamer en schone badkamer.

Geef een reactie of stel een vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.
Het kan zijn dat je reactie pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.