HotelbladHotelblad
Forgot password?

Secret hotel deals

Secret hotel deals

Secret weekend weg

Wil je bijvoorbeeld een ontspannen verblijf in Antwerpen of Maastricht boeken, maar maakt het je niet zoveel uit in welk hotel je slaapt? Dan biedt een Secret Hotel perfect uitkomst! Zo kun je onder andere genieten van een overnachting in Düsseldorf, Den Haag of Eindhoven.

Trekt je graag de natuur in?

Dan is een Secret Hotel op de Veluwe, in de Ardennen of in Zuid-Limburg misschien wel iets voor je. Direct na het boeken wordt er, afhankelijk van de door je opgegeven voorkeur, een brief of e-mail ter bevestiging gestuurd. Heb je gekozen voor een bevestiging via e-mail, dan ontvangt je deze al binnen enkele minuten in je mailbox. In deze bevestiging wordt de naam van het hotel en de precieze locatie van het hotel prijsgegeven en kun je je weekendje weg gaan voorbereiden!

Boek een Secret Hotel

Bekijk het totale aanbod van Secret Hotels en beleef een heerlijke overnachting in een van de leukste bestemmingen in Nederland, België of Duitsland. Verras jezelf, je partner of je vrienden eens met een topverblijf in een Secret Hotel en geniet van een heerlijk weekendje weg.

Geef een reactie of stel een vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.
Het kan zijn dat je reactie pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.