HotelbladHotelblad
Forgot password?

Overnachting in of bij een pretpark

Overnachting in of bij een pretpark

Attractiepark met overnachting

Beleef een spectaculair weekendje weg met een bezoek aan een attractiepark. Als je houdt van een weekend vol spannende attracties en een brede keus op het gebied van entertainment, dan is een hotel nabij een pretpark absoluut een aanrader.

Efteling


In het sprookjesachtige attractiepark de Efteling kun je een leuke dag beleven. Neem de kleintjes mee op een ontdekkingstocht door het Sprookjesbos, stap in een van de avontuurlijke attracties en bewonder het adembenemende uitzicht vanuit de Pagode. Natuurliefhebbers halen hun hart op in het natuurgebied Loonse en Drunense Duinen. Maak hier een mooie wandeling- of fietstocht en ga met mooi weer picknicken in de buitenlucht. Voor een bezoek aan een gezellige stad ligt Den Bosch binnen handbereik. Ga hier een middagje winkelen en bewonder de imposante Sint-Janskathedraal.

Walibi Holland


Naast Walibi Village ligt attractiepark Walibi Holland. Kijk hier je ogen uit en beleef een dag vol actie en avontuur. Maak een ritje in de spectaculaire houten achtbaan Robin Hood of waag je aan Goliath, de hoogste en langste achtbaan van de Benelux. Ontmoet in het park de helden Walibi en Squad. Neem een kijkje bij de fantastische rockshow die zij samen neerzetten. De omgeving van Walibi Holland is ook veelzijdig. Een aanrader in Harderwijk is het Dolfinarium, met ieder jaar nieuwe attracties voor jong en oud. Natuurlijk vind je op het Dolfinarium dolfijnen, bruinvissen, walrussen, zeeleeuwen en zeehonden.

Phantasialand


De omgeving van Phantasialand is erg veelzijdig. Of je nu van de natuur houdt of liever een stad bezoekt. Alles is mogelijk! Keulen en Bonn liggen in de omgeving en zijn 2 bijzondere steden om te bezoeken. Vooral de rijke historie is hier terug te vinden. Wandelen, fietsen of op het water met een bootje, kan bijvoorbeeld in de Wahner Heide of Siebengebirge. En wat niet overgeslagen kan worden, is een dagje Phantasialand. Dit attractiepark heeft 6 verschillende werelden waar jij compleet opgaat in de cultuur. Verschillende attracties en geweldige shows maken jouw dag tot een onvergetelijke sprookje.

Geef een reactie of stel een vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.
Het kan zijn dat je reactie pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.