HotelbladHotelblad
Forgot password?

Hotels in New York Manhattan

Hotels in New York Manhattan

Een onvergetelijke vakantie in de Big Apple

Wie heeft er niet van gedroomd New York te bezoeken? En wie is er na een bezoek aan New York niet naar huis gegaan met het gevoel een unieke ervaring te hebben beleefd, de straten van de hoofdstad van de wereld te hebben doorkruist? De stad geeft je het gevoel dat je zich in het centrum van de wereld bevindt. Met fantastische bezienswaardigheden zoals het Vrijheidsbeeld, Central Park, Time Square en nog veel meer.

Stelt je zich een eiland voor waar ’s werelds twee meest belangrijke musea zijn gevestigd (het Metropolitan Museum of Art en het Museum of Modern Art (MoMa)), het voornaamste financiële centrum van de planeet en tevens een enorme dichtheid aan kunstgaleries, concertzalen, clubs, restaurants en boetieks te vinden zijn waar artistieke, stilistische, gastronomische en culturele ontwikkelingen de smaak en de verlangens van een groot deel van de planeet zullen begeleiden in de komende jaren…

New York, het kan niet worden verklaard, je moet het beleven : dus neem die stap, een hapje uit de Big Apple, ze wacht op je.

per nacht v.a.440.-

Gardens Suites Hotel 215 E 64th St

Affinia Manhattan Hotel heeft een speciale focus op extra voorzieningen en services die een authentieke New York ervaring inspireren tijdens elk verblijf. Tegenover Penn Station, in het hart van het modedistrict, grenzend aan midtown en op korte loopafstand van Times Square.

per nacht v.a.204.-

Belvedere Hotel 319 W 48th St

Gelegen in het hart van New York City's theaterwijk, is dit hotel de perfecte optie voor zakenreizigers en toeristen. Het hotel ligt op loopafstand van het Times Square, het Rockefeller Center, de Radio City Music Hall, de NBC studio's en Restaurant Row.

per nacht v.a.227.-

New York Madison Avenue 22 East 38th Street

Het hotel, onlangs door de New York Times beschreven als een charmant zakelijk boutique hotel, is ideaal gelegen in het hart van Manhattan aan de 38th Street tussen Madison Avenue en Park Avenue. Alle kamers zijn onlangs gerenoveerd en bieden een unieke en ontspannende sfeer.

per nacht v.a.210.-

Candlewood Suites 339 West 39th Street

Candlewood Suites is vanwege haar warme gastvrijheid, uitnodigende ambiance en professionele service ideaal voor gasten die op zoek zijn naar een rustig en ontspannen toevluchtsoord, weg uit de hectiek van de moderne wereld.

per nacht v.a.251.-

Shelburne Hotel 303 Lexington Avenue

Dit hotel is handig gesitueerd in midtown Manhattan en biedt spectaculaire uitzichten over het Empire State Building en de Manhattan skyline. Het dakterras met tuin biedt een rustige oase hoog boven Manhattan voor sociale bijeenkomsten of speciale gelegenheden.

per nacht v.a.290.-

Wellington Hotel 871 Seventh Avenue at 55th Street

New York is ongetwijfeld de meest opwindende stad ter wereld en geen enkele plek brengt bezoekers dichter bij alles wat er te zien is dan het Wellington Hotel. Gasten hebben makkelijk toegang tot openbaar vervoer wat hen naar beroemde plekken als Wall Street brengt.

per nacht v.a.321.-

Iberostar 70 Park Avenue 70 Park Avenue

Het 70 Park Avenue Hotel, een plezierige haven in het hart van Manhattan, brengt u opvallend design, intieme stijl en charmante service. Centraal voor zowel zakelijke als vakantiereizigers ligt dit hotel op makkelijke afstand van het Grand Central Station.

Geef een reactie of stel een vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.
Het kan zijn dat je reactie pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.