HotelbladHotelblad
Forgot password?

Top 10 hotels Disneyland Parijs

Top 10 hotels Disneyland Parijs

Sprookjesachtige hotels bij Disneyland Parijs

Even ten oosten van de Franse hoofdstad staat je een wonderlijke wereld te wachten waar iedereen eens geweest moet zijn. Disneyland Parijs blijft met recht een publiekstrekker van jewelste, een sfeervol pretpark waar jong en oud zich dagenlang kan vermaken. Bekijk onze selectie van hotels bij Disneyland Parijs en maak je op voor een vakantie om nooit te vergeten.

boeken

Disney’s Sequoia Lodge

boeken

Disney’s Newport Bay Club

boeken

Relais Spa Val d’Europe

boeken

Hôtel l’Elysée Val d’Europe

boeken

Magic Circus Hotel

boeken

Explorers Hotel

boeken

Dream Castle Hotel

boeken

Disney’s Hotel Cheyenne

boeken

Disney’s Hotel Santa Fe

De leukste familiehotels in de buurt van Disneyland Parijs

Als bestemming voor een uitstapje met het hele gezin is Disneyland Parijs natuurlijk altijd een schot in de roos. In het Disneyland Park kunnen de allerkleinsten een ritje maken in de draaimolen, het beroemde kasteel van Doornroosje bezoeken en uiteraard kennismaken met helden als Donald, Mickey en Pluto. Iets grotere durfals kunnen zich wagen aan een van de achtbanen in het park of het griezelige spookhuis betreden. Zorg ook dat je de dagelijkse parade van Disneyfiguren niet mist, een hoogtepunt van ieder bezoek aan Disneyland.

Alsof dat alles nog niet genoeg was, is Disneyland in 2002 ook nog eens uitgebreid met een tweede park: het Walt Disney Studios Park. Hier draait alles om de films van Disney, met bijpassende voorstellingen, achtbanen en draaimolens. Boek een familiehotel bij Disneyland Parijs om uitgebreid te genieten van alle bijzondere attracties in de beide parken. Hotels in deze categorie zijn er helemaal op gericht de vakantie voor het hele gezin perfect te laten verlopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grotere kamers, speciale kindermenu’s in het restaurant, een speeltuin en een oppasservice.

Geef een reactie of stel een vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.
Het kan zijn dat je reactie pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.