Hotels aan het strand van Scheveningen

Genieten van strand, zee en zon

Op zoek naar zon, zee en strand? Dan zit je helemaal goed in Scheveningen! Je vindt er hotels die direct aan het strand grenzen of net erachter, zodat je maar een paar passen hoeft te zetten om je handdoekje op een van de mooiste Nederlandse stranden uit te spreiden.
Er is een hoop te doen in Scheveningen, zorg er dus voor dat je een paar dagen boekt. Het is een goed idee snel een van de vele hotels Scheveningen te boeken. Het is bovendien een leuk idee om vlak aan het strand te verblijven. Met de zee op de horizon in slaap vallen is prachtig!

Bilderberg Europa

Bilderberg Europa Zwolsestraat 2 0,2 km van Strand van Scheveningen

Op slechts honderd meter van het strand van Scheveningen ligt het comfortabele viersterrenhotel Bilderberg Europa. Hier kan je heerlijk tot rust komen en genieten van een wandeling over de boulevard of over het strand. Ook ligt het hotel dicht bij het centrum van Den Haag.

PER NACHT V.A.€ 109,-
Hotel Aquarius

Hotel Aquarius Zeekant 110 0,3 km van Strand van Scheveningen

Het hotel is gesitueerd aan de boulevard van scheveningen met een uniek uitzicht op de zee en het strand. Op 50 meter afstand is een halte waar 5 belangrijke bus en metroroutes naar Den Haag en Delft langskomen. Bovendien is Amsterdam op slechts 50 minuten afstand.

PER NACHT V.A.€ 73,-
Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Grand Hotel Amrâth Kurhaus Gevers Deynootplein 30 0,3 km van Strand van Scheveningen

Kuren aan zee: een eeuwenoude traditie is weer terug binnen de muren van Grand Hotel Amrâth Kurhaus. In de massagesalon kun je kiezen uit tientallen massages en schoonheidsbehandelingen, uitgevoerd door specialistische vakmensen.

PER NACHT V.A.€ 149,-
Carlton Beach

Carlton Beach Gevers Deynootweg 201 0,4 km van Strand van Scheveningen

Carlton Beach staat met z'n tenen in Scheveningse zand. Ideaal voor meeting die casual eindigt in beachclub, een heerlijk weekend weg aan zee of eindeloos uitwaaien in de duinen. Een relaxed hotel in het levendoge Scheveningen, met de clubs, winkels en Haagse buisness dichtbij.

PER NACHT V.A.€ 110,-
Duinzicht

Duinzicht Alkmaarsestraat 6/a 0,3 km van Strand van Scheveningen

Hotel Duinzicht Duinhorst ligt aan de duinen en op 150 meter van het strand van Scheveningen. Je vindt veel gezellige restaurants en café´s in de buurt van dit hotel. Zeer dichtbij de zee en boulevard, ruime kamer en schone badkamer.

PER NACHT V.A.€ 70,-
Uitrusten aan het strand

Scheveningen is de badplaats bij uitstek waar je jezelf even helemaal kunt vergeten. Dit voormalige vissersdorp, maakt nu onderdeel uit van de bruisende stad Den Haag en heeft zelf een levendig centrum en gastvrije inwoners. Op zoek naar hotels Scheveningen? Je vindt al een budget hotel Scheveningen vanaf €57 per nacht. Een verblijf in een 5-sterrenhotel kost gemiddeld €160 per nacht. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een hotel in Den Haag te boeken, en vervolgens de tram naar Scheveningen te pakken. Tijdens de warmste dagen van het jaar raken de hotels in Scheveningen snel vol.

Vrolijk vertier in oud vissersdorp

Of je er nu voor kiest heerlijk op het strand te bakken, een wandeling door de duinen te maken of een dagje Den Haag in te gaan om te shoppen, een vakantie in een van de hotels Scheveningen is een rustgevende ervaring. Met het goede tram- en busnetwerk van Den Haag ben je zo in Scheveningen. Betalen is makkelijk en gaat gewoon met uw OV-chipkaart. Een bezoek aan het imposante Kurhaus-hotel, waar de rockband The Rolling Stones ooit nog door het podium zakte, is een zekere aanbeveling. Verblijf je in een hotel Scheveningen, vergeet dan niet ook een bezoek te brengen aan het centrum van Den Haag, waar je niet alleen het Binnenhof vindt, maar ook prachtige attracties zoals het Vredespaleis en het Stedelijk Museum. Ben je gek op verse vis en ander lekkers uit de zee? Scheveningen ligt aan de Noordzee, en dat zul je met alle uitstekende visrestaurants niet kunnen missen! Vanaf een hotel Scheveningen is het makkelijk uitgaan. Rondom en op de boulevard vind je vele clubs en gezellige strandtenten.