Hotels in La Ramblas Barcelona

Lekker een hotel Barcelona

Barcelona staat bekend om haar vele, unieke bezienswaardigheden en gezellige, mediterrane sfeer. Wat dacht je van lekker kuieren over de Ramblas? En hoe ervaar je de wonderlijke architectuur van Gaudí in La Sagrada Familia? Je kunt zelfs, al je dat wilt, in de stad naar het strand!

Royal Ramblas Barcelona

Royal Ramblas Barcelona La Rambla, 117, Barcelona 0,4 km van Las Ramblas

Het Royal Ramblas Hotel Barcelona bevindt zich op een gunstige plek in Barcelona. Mooi modern ingericht hotel. Ontbijt met zicht op de Ramblas, uitstekende service en personeel. Een aanrader omdat het centraal gelegen is en je van hieruit gemakkelijk de stad kan bezoeken.

PER NACHT V.A.€ 175,-
Silken Ramblas

Silken Ramblas Pintor Fortuny 13, Barcelona 0,3 km van Las Ramblas

The Hotel Silken Ramblas Barcelona is een viersterren hotel gelegen in Calle Pintor Fortuny, in het historische hart van de stad en letterlijk om de hoek van de bekende Ramblas. De ideale plaats voor bezoekers die de meest authentieke kant van Barcelona willen leren kennen.

PER NACHT V.A.€ 150,-
Eurostars Ramblas

Eurostars Ramblas Las Ramblas 22-24, Barcelona 0,4 km van Las Ramblas

Als je maar een paar dagen hebt om Barcelona te bezoeken is dit het ideale hotel! Het hotel is gelegen op de Ramblas, de bekendste straat in Barcelona. Het ligt aan het einde van de Ramblas, op enkele minuten stappen van de haven en een groot winkelcentrum met bioscoop.

PER NACHT V.A.€ 149,-
Chic & Basic Ramblas

Chic & Basic Ramblas Passatge Gutenberg, 7, Barcelona 0,5 km van Las Ramblas

Dit hotel bevindt zich in het hart van Barcelona, op steenworp afstand van Las Ramblas en Plaza Catalunya. Het Columbus Monument, Moll de la Fusta, Olympic Port, Port Vell en ook het grote recreatie- en winkelcentrum Maremagnum zijn dichtbij.

PER NACHT V.A.€ 116,-
Nouvel

Nouvel Santa Anna 18-20, Barcelona 0,5 km van Las Ramblas

Het hotel ligt perfect tov de metro/bus station en plein Plaça de Catalunyam het is de eerste links op de Ramblas vanaf Plaça de Catalunya, Je zit dan ook binnen 2 tellen op de Ramblas met zijn terrasjes. Er zijn in de omgeving genoeg tentjes om te ontbijten.

PER NACHT V.A.€ 110,-
Oriente Atiram

Oriente Atiram La Ramblas, 45, Barcelona 0,2 km van Las Ramblas

De ligging van het hotel is perfect! Geweldige locatie op levendige La Rambla en toch rustige kamer. Ook kan men in dit hotel gratis gebruikmaken van