Betaal nu online of betaal later in het hotel, jij beslist!

betaal later

Beslis zelf wanneer je betaalt

Wist je dat je tegenwoordig bij bepaalde hotels ook bij aankomst in het hotel kan betalen? Bij Expedia kan je hotelboekingen betalen met een CreditCard of via iDeal of Paypal. Over het algemeen dienen hotelboekingen volledig betaald te worden tijdens het boekingsproces. De meeste hotels geven je de keuze om tijdens de boeking of in het hotel te betalen. Je kan boeken zonder aanbetaling te voldoen. Bij de 'betaal later' optie wordt het bedrag pas in het hotel in rekening gebracht wanneer je in- of uitcheckt. Voorlopig bieden niet alle accommodaties deze optie aan.

Hotel betalen bij aankomst of vertrek

Boek eenvoudig een hotel uit het aanbod van Expedia in de populairste bestemmingen in Europa of de rest van de wereld. Je kan het hotel betalen online via iDEAL, ter plaatse contant betalen of met je creditcard. Je kan je hotel achteraf betalen, boek zonder vooruitbetaling.

Bij het boeken van hotels kan de Klant de keuze worden geboden tussen de opties "betaal nu online" of "betaal later in het hotel". Indien de Klant kiest voor de optie "betaal nu online", dan zal Expedia het verschuldigde bedrag in Euro direct ten laste brengen van de creditcard of - bij betaling via iDEAL of Paypal - van de bankrekening van de Klant. Indien de Klant kiest voor de optie "betaal later in het hotel", dan zal het hotel het verschuldigde bedrag in de lokale valuta ten tijde van het verblijf van de Klant ten laste brengen van de credit card van de Klant. Wees er op bedacht dat sommige hotels de betaling van een waarborgsom kunnen verlangen, die al dan niet restitueerbaar is. Belastingtarieven en valutakoersen kunnen wijzigen in de periode tussen de boeking en het verblijf. Expedia vouchers kunnen alleen worden ingewisseld bij de keuze "betaal nu online".