Hotel dagaanbiedingen verzameld op één website!

Dagaanbieding hotel

Iedere dag nieuwe aanbiedingen tegen prijzen die eigenlijk niet kunnen! Tips en prijs informatie over voordelige en romantische hotels in verschillende steden en dorpen.

Dagaanbieding vakantie

Wie wil er nu niet een goedkope vakantie boeken. Neem gerust de tijd om de vele dagaanbiedingen te doorzoeken en boek direct en voordelig jouw droomvakantie.

3 dgn Zuid-Limburg + diner
  60% KORTING

- 2 nachten in Schin op Geul- 2 keer uitgebreid ontbijtbuffet - 1 keer diner (hoofdgerecht)- Gratis gebruik van wifi- Beoordeeld met een 8- Betaal pas bij aankomst!

per persoon
€ 59,-
3-daags Diner arrangement
  26% KORTING

Aan de snelweg ten zuiden van het Duitse Saarbrücken en nabij de grens met Frankrijk, staat het 3-sterren Mercure Hotel Saarbrücken Süd.

per persoon
€ 87,-
4-daags Halfpension arrangement
  24% KORTING

Het sfeervolle 4-sterrenhotel Hotel Carpe Diem (men spreekt Nederlands) staat in het Duitse Kirchhundem-Oberhundem in het Sauerland.

per persoon
€ 162,-
3-daags Diner arrangement
  30% KORTING

Het traditionele en sfeervolle 3-sterren Hotel Bad Bentheim Bentheimer Hof staat in het gemütliche en idyllische burchtstadje Bad Bentheim, vlak over de grens bij Oldenzaal.

per persoon
€ 99,-
3-daags Diner arrangement
  38% KORTING

Hajé Hotel Joure staat in de Friese plaats Joure. Joure ligt in de buurt van de steden Heerenveen en Sneek. Heerenveen is binnen 15 minuten te bereiken en Sneek binnen 30 minuten.

per persoon
€ 66,-

Pages