Boek een voordelige busreis inclusief hotel

Een bus rondreis door Engeland, een busvakantie naar Spanje of een leuke weekendje weg naar Parijs met bus en hotel? Voor welke busvakantie u ook kiest, u gaat gegarandeerd een bijzondere vakantie tegemoet. Alle reizen zijn volledig verzorgd en op basis van halfpension en excursies. Een fantastische reis, goed gezelschap, prima verzorging in bus en hotel. De busreizen van Kras.nl hebben een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt u ook excursiereizen en rondreizen maken met de bus naar de meest uiteenlopende bestemmingen. De keurmerken busbedrijf, ANVR, SGR en Calamiteitenfonds bieden u maximale zekerheid en garanderen een veilige boeking. Kras is een 100% dochteronderneming van TUI Nederland. Bij Kras boekt u voordelig en eenvoudig rondreizen, busreizen, strandvakanties en weekendjes weg.

Boek uw busreis online

Bij Kras.nl kunt u uw busreis eenvoudig en veilig online boeken. Dat is reizen in uw eigen tempo naar een mooi hotel uit brede aanbod. Al 90 jaar is Kras.nl één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland.

Sunliner

Spanje op zijn best!

Sunliner organiseert al lange tijd reizen naar Spanje. Sunliner is een echte specialist in Spaanse bestemmingen en biedt tegenwoordig zowel autovakanties, busvakanties als vliegvakanties aan. Van ontspannen strandvakanties tot sportieve duikvakanties of golfarrangementen. De zonnigste vakantie's boek je bij Sunliner, lekker onbezorgd naar de zon.

De Jong Intra

Busreizen naar de mooiste steden

Voordelige busreizen zoekt en boekt u snel en eenvoudig bij de Jong Intra Vakanties. Uitgebreid aanbod excursiereizen, stedentrips, rondreizen en wintersportvakanties. Ook voor een stedenreis kunt u kiezen voor onze busvakanties. Of u nu van Parijs, Londen of meer van Praag en Wenen houdt, u vindt altijd een bestemming van uw keuze.