ZomerSpecials - De beste aanbiedingen van hotels!

31 May
2015

Trek er deze zomer op uit voor een heerlijk verblijf in de bossen, aan zee of maak een stedentrip naar een bruisende stad. Geniet in de natuur in bijvoorbeeld de Ardennen, waar u volop fiets- en wandeltochten kunt maken onder de stralende zon. Waar u ook heen gaat, uw verblijf wordt nu extra voordelig! HotelSpecials.nl heeft de beste ZomerSpecials voor u op een rijtje gezet. Zo krijgt u de 3e nacht gratis bij een verblijf van 2 nachten, gaan de kinderen gratis mee en heeft u tijdens uw verblijf gratis een fiets ter beschikking. Bekijk snel alle hotels met een ZomerSpecials aanbieding!

Zomer Special 3=2 (3 nachten)

Een paar dagen genieten. Even weg uit de dagelijks sleur en uzelf laten verwennen in een luxe hotel. Dat hoeft niet veel te kosten met voordelige Zomer Special. U overnacht 3 nachten in het hotel van uw keuze en betaalt er slechts 2!

ZomerSpecial Kids 4 Free

Beleef een heerlijk weekend met het hele gezin! Met ZomerSpecials Kids 4 Free boekt u zeer voordelig de leukste hotels. Tijdens uw verblijf slapen de kinderen gratis bij u op de kamer. Neem de kids mee naar het bos, het strand of de duinen en geniet volop van de zomer. Ook een bezoek aan een avontuurlijk attractiepark of interessant musea behoort tot de mogelijkheden tijdens uw verblijf. De kinderen zullen zich zeker vermaken in een van onze kindvriendelijke hotels!

Bekijk ook andere ZomerSpecials!