Wintersport met kinderen, spelen in de sneeuw

14 Oct
2014

Wintersporten met het hele gezin!

Als de kinderen het naar hun zin hebben, geniet u toch ook veel meer van uw vakantie? De parken van Landal Ski Life hebben uitgebreide faciliteiten voor jonge gasten.

Zo vindt u bij Landal de Bollo Club, speeltuinen, kinderopvang, maar ook kinderskischolen en -pistes. Terwijl u onbezorgd van de sneeuw geniet, krijgen de kinderen op speelse wijze les van deskundige begeleiding. Vier van onze parken liggen zelfs direct aan de pistes, waardoor u geen gesleep met ski's en gedoe met skibussen heeft. En dat is wel zo ontspannend. Zin in iets anders? Ook dan is er genoeg winterpret te beleven! Arrensleetochten, rodelbanen, schaatsen, een gemoedelijke après-ski... vervelen is uitgesloten.

Alleen voor kids!
Op ieder park is er wel iets leuks te doen voor onze jongste gasten. Om wat voorbeelden te noemen:

Het recreatieprogramma van Landal Rehrenberg
U heeft even tijd voor uzelf terwijl de kids zich prima vermaken. Zes dagen per week worden ze beziggehouden met de leukste activiteiten, zoals knutselen, georganiseerde rodeltochten, curling en arrensleetochten.

De Bollo Club van Landal Katschberg
Bollo zorgt voor kinderplezier in de sneeuw! Samen sneeuwpoppen maken, sleeën en 's avonds wandelen met een sprookjesachtige lantaarn. De Bollo Club is er voor kinderen vanaf drie jaar.

Het zwembad met kleuterbad van Landal Marina Lipno
Na al die kou wil je lekker ontspannen in het warme water. Het zwembad van Landal Marina Lipno heeft een speciaal kleuterbad met een aangename watertemperatuur van 29 graden. Zalig!