Vakantie Malta: zon en cultuur in de Middellandse Zee

17 Mar
2014

In het hart van de Middellandse zee, ligt het bijzondere eiland Malta.

Malta

Er gaat 7000 jaar historie schuil op dit prachtige eiland. De havens zijn altijd de poort naar Afrika en het Oosten geweest. Ontdek Valletta, de ridderstad die door Unesco in zijn geheel op de lijst met werelderf- goederen is gezet. Malta is zo compact dat u 's ochtends een tempelcomplex kunt bezoeken, 's middags gaat lunchen in een vissersdorpje, om vervolgens in Sliema te gaan winkelen langs de boulevard. 's Avonds kunt u in een club duiken om tot in de kleine uurtjes door te dansen.

Sliema is gezellig stadje aan de oostkust van Malta met een groot aantal winkels, restaurants en een bruisend uitgaansleven. Het is ideaal voor een rustige strandvakantie en biedt een keur aan activiteiten en watersportmogelijkheden.

St. Julian's is een aaneenschakeling van winkels, bars en restaurants is te vinden in het gedeelte dat 'Paceville' wordt genoemd. Tevens ligt er een kleurrijke haven met kleurrijke vissersboten voor de kust en een levendige promenade.

St. Paul's Bay ligt aan een mooie, rotsachtige baai en ademt een ontspannen sfeer. Voor een rustige strandvakantie in een mooie omgeving bent u hier aan het juiste adres.

Gozo is één van de eilanden behorende bij de eilandengroep Malta, een eiland waar de tijd heeft stil gestaan. De schitterende baaien, opvallende rotsformaties en groene heuvels verlenen het eiland een bijzondere schoonheid.

Vakantie Malta - goedkope Vakantie Malta op TUI.nl