Wat is een Secret Hotel?

13 Feb
2017

Wilt u bijvoorbeeld een ontspannen verblijf in Antwerpen of Maastricht boeken, maar maakt het u niet zoveel uit in welk hotel u slaapt? Dan biedt een Secret Hotel perfect uitkomst! Zo kunt u bij HotelSpecials.nl onder andere genieten van een overnachting in Düsseldorf, Den Haag of Eindhoven.

Secret Hotel

Trekt u graag de natuur in? Dan is een Secret Hotel op de Veluwe, in de Ardennen of in Zuid-Limburg misschien wel iets voor u. Direct na het boeken wordt er, afhankelijk van de door u opgegeven voorkeur, een brief of e-mail ter bevestiging gestuurd. Heeft u gekozen voor een bevestiging via e-mail, dan ontvangt u deze al binnen enkele minuten in uw mailbox. In deze bevestiging wordt de naam van het hotel en de precieze locatie van het hotel prijsgegeven en kunt u uw weekendje weg gaan voorbereiden!

Boek een Secret Hotel

Bekijk snel het totale aanbod van Secret Hotels bij HotelSpecials.nl en beleef een heerlijke overnachting in een van de leukste bestemmingen in Nederland, België of Duitsland. Verras uzelf, uw partner of uw familie en vrienden eens met een topverblijf in een Secret Hotel en geniet van een heerlijk weekendje weg.

Bekijk alle hotels in de categorie Secret