Luxe of budget hotel in Londen

10 May
2014

Londen is uitgegroeid tot een enorme metropool waar het u aan niets zal ontbreken.

De majestueuze stad staat bekend om haar indrukwekkende gebouwen, paleizen en musea. Een van de meest bezochte bezienswaardigheden is the Tower of Londen, een bouwwerk dat vroeger dienst deed als Koninklijk paleis en gevangenis. Tegenwoordig fungeert het als museum, vol pracht en praal, waaronder de Britse Kroonjuwelen. Daarnaast is het Westminster Palace met de imposante Big Ben een populaire bezienswaardigheid.

Londen

Aangezien Londen altijd een Koninklijke stad is geweest, zult u merken dat er veel prachtige paleizen te vinden zijn. Het beroemdste is Buckingham Palace, de residentie van Koningin Elizabeth II en prins Phillip. Naast de sprookjesachtige buitenkant van het paleis en de luxe faciliteiten in het paleis is de aflossing van de wacht spectaculair. Naast de betoverende paleizen beschikt Londen ook over talrijke indrukwekkende musea. Denk hierbij aan het National Maritime Museum, de National Gallery, het Natural History Museum, het Science Museum, het Museum of London, Madame Tussauds, de London Dungeon, het Freud Museum, het British Museum en het London Canal Museum.

Londen is niet alleen een stad van historie en cultuur. De metropool beschikt ook over wat meer recente attracties waaronder het grote reuzenrad de Londen Eye en het enorme complex The O2 Arena. Combineer een hotel Londen met een concert van uw favoriete zanger in deze Arena. De avonden in Londen altijd gezellig. Bezoek een van de vele knusse restaurants en als afsluiting van de avond raden wij aan om een theatervoorstelling of musical in de uitgaanswijk West End te bekijken.

Boek een hotel in combinatie met een vliegticket Londen

Expedia biedt u diverse goedkope hotels in Londen aan. Dankzij internationale afspraken kunnen wij exclusieve kortingen geven. Bent u ook in een vliegticket Londen geïnteresseerd? Dan kunt u nu bij expedia een goedkope vlucht Londen boeken bij alle luchtvaartmaatschappijen. Hotels + vluchten combineren? Check onze citytrips Londen.