Leuke weekendjes weg tijdens Hemelvaart en Pinksteren!

29 Apr
2015

Leuke weekendjes weg tijdens Hemelvaart en Pinksteren in binnen- en buitenland van Peter Langhout Reizen.

Wat dacht je van een weekend All Inclusive genieten in het Limburgse Valkenburg? Of helemaal tot rust komen in All Inclusive hotel 'De Foreesten' op de Veluwe? Ook een All-Inclusive weekendje naar Hotel Tante Sien in Twente behoort tot de mogelijkheden, ideaal voor het maken van mooie wandel- en fietstochten.

Liever in het buitenland genieten? Dan is een korte minicruise naar Londen wellicht iets voor jou. Geniet van de faciliteiten aan boord en verblijf in eigen binnenhut. Ook in Duitsland biedt Peter Langhout Reizen een groot aantal reizen aan. Wat dacht je van het Duitse Teutoburgerwoud, All Inclusive genieten in een bosrijke omgeving met wellness mogelijkheden. Verder is ook de autoreis naar Sauerland een aanrader, hier verblijft je all inclusive in 'Lindenhof', een ideale locatie om heerlijk te genieten van de Duitse natuur. All Inclusive reizen zijn een extra conversieknaller!

Liever wat meer actie tijdens het Pinksterweekend? Kies dan voor een van de pretparkvakanties van Peter Langhout Reizen. Bijvoorbeeld het Duitse Europa-Park met verblijf in het Europa-Park hotel 'El Andaluz'. Of maak kennis met de Disney figuren tijdens een autoreis naar Disneyland® Paris. Of een weekendje naar het Duitse Movie Park, 2e dag gratis toegang tot het park.

Peter Langhout Reizen