Hotspots om in het Buitenland te Trouwen

21 Feb
2017

Eindelijk heb je stap genomen: je gaat trouwen. Alleen heb je geen zin in een traditionele trouwerij met een groot aantal gasten en een uitbundig feest. Knus en romantisch is meer jouw stijl. Daarom geven wij jou de mooiste plekken voor een intieme bruiloft in het buitenland.

Buitenland Trouwen

Je jawoord in het buitenland

Een bruiloft in het buitenland lijkt zo mooi. Je bent even helemaal weg van de stress in Nederland. Maar het is niet altijd even makkelijk om in het land van je dromen te trouwen. Parijs is erg romantisch en klinkt helemaal fantastisch. Maar om er als buitenlander in het huwelijk te treden is lastig. Gelukkig zijn er voldoende plekken in de wereld waar je eenvoudig je jawoord kunt geven. En je kunt er meteen een mooie huwelijksreis aan vastplakken.

Trouwen in de stad

Parijs is dus moeilijk, maar Venetië is een mooi alternatief. Romantisch samen met je nieuwe man of vrouw in de gondel door de grachten. Trouwfoto’s maken op het San Marcoplein. De romantiek viert hier hoogtij. Natuurlijk kun je ook voor een wat minder sprookjesachtige stad kiezen. Veel stellen zijn je in Las Vegas al voorgegaan. Je moet houden van de gekkigheid van de stad. Want wil je echt getrouwd worden door Elvis? Ach, waarom ook niet?

Romantiek op het strand

Als je droomt van zonnige oorden, is een trouwerij op een eiland een goede keuze. Brede zandstranden, wuivende palmbomen en met je blote voeten in het zand. Je voelt je wel heel ontspannen tijdens het jawoord. Op de Caribische eilanden of Bali vier je een relaxte bruiloft. En daarna geniet je lekker met een cocktail in de hand van de ondergaande zon. Zoek je het liever wat dichterbij? Ibiza is een mooi alternatief.

De natuur in

Echte avonturiers passen dit thema ook graag toe aan hun bruiloft. In Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland kun je als buitenlander relatief eenvoudig trouwen. En na je huwelijk in de bijzondere natuur, ben je meteen klaar voor een spannende huwelijksreis. Zo heb je met een hotel in Johannesburg een goede uitvalsbasis voor de reis van je leven. Het is toch heerlijk om dit samen met je man of vrouw te mogen ervaren?

Expedia.nl - Top 5 mooiste trouwbestemmingen