Hotels nabij attractiepark

13 Feb
2014

Beleef een spectaculair weekendje weg met een bezoek aan een attractiepark.

Als u houdt van een weekend vol spannende attracties en een brede keus op het gebied van entertainment, dan is een hotel nabij een attractiepark absoluut een aanrader.Attractieparken in Nederland

Efteling - Ontdek het Sprookjesbos en beleef avonturen in een van de oudste attractieparken ter wereld. Bekijk alle hotels nabij Efteling »
Duinrell - Suis naar beneden over de Rodelbaan en beleef waterpret in het bijbehorende Tikibad. Bekijk alle hotels nabij Duinrell »
Madurodam - Bewonder Nederland in het klein in deze miniatuurstad en breng de attracties tot leven! Bekijk alle hotels nabij Madurodam »
Walibi Holland - Maak een ritje in de spectaculaire achtbanen en bezoek een spannende show. Bekijk alle hotels nabij Walibi Holland »


Attractieparken in België

Plopsa Coo - Ga met de kinderen in de leukste attracties van dit park in de Belgische Ardennen. Bekijk alle hotels nabij Plopsa Coo »
Plopsa Indoor Hasselt - Maak pret in dit overdekte attractiepark in België. Bekijk alle hotels nabij Plopsa Indoor Hasselt »
Plopsaland De Panne - Bekijk de shows van Bumba en stap in de attracties. Bekijk alle hotels nabij Plopsaland De Panne »


Attractieparken in Duitsland

Movie Park Germany - Bewonder de stuntshows en ontmoet Spongebob en Dora! Bekijk alle hotels nabij Movie Park Germany »
Phantasialand - Maak met het hele gezin plezier in de 6 bijzondere themawerelden van dit attractiepark. Bekijk alle hotels nabij Phantasialand »
Wunderland Kalkar - Ontdek de spannende wildwaterbaan! Bekijk alle hotels nabij Wunderland Kalkar »
Europa-Park - Stap in een spannende attractie in een van de 15 themagebieden. Bekijk alle hotels nabij Europa-Park »