Goedkope en luxe hotels Dubai

09 May
2014

Uw vakantie naar de Verenigde Arabische Emiraten kan niet stuk in deze prachtige stad. U kunt uw hotel selecteren op ligging, prijs, aantal sterren en populariteit. Dubai, groeiende topbestemming, is meer dan een bezoek waard. De skyline wordt sinds kort gedomineerd door 's werelds hoogste gebouw, de Burj al Arab. Dit is het enige zevensterren hotel ter wereld. Indien u op zoek bent naar een hotel in Dubai, dan bent u aan het juiste adres.

Dubai

Alles straalt de Arabische rijkdom uit: de Palmeilanden vormen geen uitzondering. U kunt het zo waanzinnig niet bedenken of het wordt gebouwd in Dubai. Bij Jumeira Beach worden momenteel nog meer luxueuze hotelresorts gebouwd. In Dubai kunt u waanzinnig winkelen, zonnen, uitgaan of rondslenteren. In Dubai is alles groter, moderner, luxer en specialer dan waar dan ook. Dubai bezit niet alleen de hoogste wolkenkrabber maar ook de grootste golfbaan, het grootste themapark en de grootste overdekte skihal in de woestijn. Dit is de ultieme vakantie voor een huwelijksreis of om met vrienden de tijd van uw leven te hebben.

Verbazingwekkend Dubai

Dubai is een unieke vakantiebestemming die u zeker niet wilt overslaan. Dankzij onze gebruiksvriendelijke hotelengine kunt u makkelijk een keuze maken voor uw hotel in Dubai. Zoek ook goedkope vliegtickets naar Dubai op expedia. Bovendien kunt u vele euro’s besparen door in een keer een vlucht + hotel Dubai te boeken.