Vakantie USA - onze aanraders

23 Mar
2014Een reis naar de USA op het oog? Profiteer van de waanzinnige kortingen

Aanbieding voor onder anderen New York, Orlando, Miami Beach, San Francisco en Las Vegas, heerlijk slapen voor geweldige prijzen!

Weekend in het bos

We zijn gewoon weg van de USA en het is één van onze favoriete vakantiebestemmingen. Een land met een diversiteit aan landschappen, activiteiten, weer en eten, er is echt voor iedereen wat te beleven tijdens een vakantie in Amerika. Met steden vol historie, cultuur en interessante bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld New York, Washington, San Francisco en Las Vegas staan nieuwe ervaringen centraal. Daarnaast zijn er natuurlijk ook tal van familie-vriendelijke nationale parken en vergeet niet alle pretparken zoals Walt Disney World, Epcot Center, Bush Gardens en meer. Zoals u ziet is er zeker wel iets te beleven voor iedereen. Om u op weg te helpen en te ontdekken hoe geweldig de Verenigde Staten werkelijk zijn, hebben we op dit moment hotels in de aanbieding voor oa. New York, Orlando, Miami, San Francisco en Las Vegas, heerlijk slapen voor geweldige prijzen!

Een reis naar de Verenigde Staten is hoe dan ook een geweldige ervaring, maar als u ook nog een goedkoop hotel kunt boeken, dan wordt het opeens een onvergetelijke reis!

Vakantie USA - onze aanraders