Goedkoop hotel Curaçao

17 Feb
2014

 

Boek nu SUPER goedkoop naar het meest boeiende Caribische eiland!

Wilt u dit jaar op vakantie naar een zonnige bestemming, sta dan zeker stil bij het eiland Curaçao, een eiland vol belevenissen. Op slechts 9 uur vliegen vanaf Amsterdam bevindt u zich in een waar paradijs.

Zon, zee, strand, wuivende palmbomen, cocktails en overheerlijke gerechten… maar ook een monumentale stad, historische gebouwen en landhuizen, diverse boeiende musea, schitterende duik- en golfplaatsen en luxe, intieme, verrassende hotels en appartementen sieren het mooie eiland Curaçao. Kortom, tijdens uw vakantie komt u niets tekort!

 

Curaçao ligt ook nog eens vlakbij de evenaar (12 km) en hierdoor is het zeer aangenaam en zonnig op het eiland, waarbij de gemiddelde temperatuur rond de 27°C ligt. Zoekt u verkoeling? De passaatwinden die vanuit het Oosten waaien zorgen hiervoor. Zelfs het regenseizoen, dat van oktober tot februari plaatsvindt, kent slechts korte, incidentele buien, die meestal 's nachts vallen. Overdag is het aanhoudend zonnig weer. Voldoende reden dus om Curaçao bovenaan uw lijstje te zetten!