Geniet van de Benelux met Hilton

07 Nov
2014

Bijzondere kunst en cultuur, unieke architectuur, vriendelijke mensen, heerlijk eten, prachtige steden en een overweldigend landschap

De Benelux, bestaande uit België, Nederland en Luxemburg, vormt vanaf de Noordzee en het Kanaal en met de unieke havens van Rotterdam en Antwerpen de poort tot het continentale Europa. Elk van deze drie landen heeft zijn eigen unieke charme. Geniet van de windmolens en grachten en de laissez-faire benadering van het leven in Nederland, de rijke historie en het artistieke karakter van België of de bruggen, de natuur en de ongekende schoonheid van Luxemburg.

Veel van de historische aantrekkingskracht van dit gebied ligt in de architectuur en de prachtige Europese stadskernen van de grotere steden met schitterende kathedralen, kerken, musea, paleizen, grote pleinen, lange lanen met bomen en gezellige cafés in de steegjes en straatjes. De Hilton Hotels in de grotere steden van België, Nederland en Luxemburg zijn een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van dit schitterende gebied.

Het landschap in deze regio is uniek door haar uitgestrekte laaglanden en bossen. De Benelux heeft ontzettend veel te bieden aan zowel historici en kunstliefhebbers als jonge gezinnen, verliefde stelletjes. mensen die op zoek zijn naar een bruisend nachtleven of mensen die gewoon op zoek zijn naar een goed hotel op een perfecte locatie in iedere stad.