Citytrip aanraders

25 Sep
2019

Midweek of weekend weg

Behoefte aan een midweek of weekend weg? Hieronder ziet u slechts een greep uit het totaalaanbod stedentrips en stedenreizen. In feite omvat onze rubriek citytrips niet alleen weekends naar steden als Rome, Lissabon, Londen of Praag, maar kunt u eender welke combinatie maken van vluchten en hotels. We bieden dus ook vakanties of reizen naar zonnige bestemmingen over de hele wereld, maar dit omvat enkel vliegtickets en hotels. De rest kunt u heerlijk zelf regelen!

Hoe gaat dat precies in zijn werk? U selecteert een bestemming waar u heen wilt. Vervolgens ziet u een overzicht van hotels geselecteerd op populariteit. U kunt deze ook selecteren op prijs, afstand van het centrum, aantal sterren, enz. Daarna kunt u dit hotel combineren met het goedkoopste vliegticket of u kunt kiezen voor een iets duurder ticket bij een voorkeursluchtvaartmaatschappij. Vind nu de beste aanbiedingen in onze CITYTRIPS.

Hieronder ziet u alvast een overzicht van enkele leuke citytrip bestemmingen, waar u misschien zelf niet meteen aan denkt, maar die wel de moeite waard zijn. ebookers wenst u een fijne midweek of weekend. Voor een ruimer aanbod, neem snel een kijkje op onze citytrip pagina!