Boek voordelige hotels in Scheveningen

24 Jul
2016

Hotels in Scheveningen

Hotels in Scheveningen

Welkom in het Saint-Tropez van de lage landen; Scheveningen. Deze mondaine badplaats was ooit een klein vissersdorp, maar daar is nu niets meer van te merken. Het is nu een prachtige kustplaats met mooie zandstranden, leuke winkels en boetiekjes en gezellige bars en restaurants. Scheveningen biedt alles voor een heerlijke stedentrip aan de Hollandse kust.

Bekend en in het oog springend in Scheveningen zijn het Kurhaus en de Pier. Vanaf de gezellige boulevard met vele restaurantjes heb je prachtig uitzicht over het strand en de zee. In het centrum vind je nog wat terug van de historie van deze kustplaats. Hier staan nog authentieke vissershuisjes die herinneren aan de tijd dat Scheveningen nog leefde van de visserij. Als je een visliefhebber bent, moet je dan ook zeker een vers visje gaan halen in de haven! Leuke bezienswaardigheden zijn het Panorama van Mesdag en het zeeaquarium Sealife.

Of je nu op zoek bent naar het goedkoopste hotel, of naar dat pittoreske hotelletje in het centrum van Scheveningen. Hotelblad.nl vindt het voor je.